24 Haziran 2013 Pazartesi

Karne hediyesi bahane, ailece eğlenmek şahane!



turk-telekom-xbox

Türk Telekom’lu aileler, çocuklarının zorlu ve yoğun bir yılı geride bırakmasını ailece eğlenerek kutluyor. Çünkü XBOX 360 Türk Telekom abonelerine özel fiyatlarla onları bayilerde bekliyor.

Tüm dünyayı kasıp kavuran XBOX 360 oyun konsolu, 31 Ekim 2013 tarihine kadar yapacağınız başvurular için ayda yalnızca 34 TL’den başlayan taksitlerle Türk Telekom ofis ve bayilerinde sizleri bekliyor. Üstelik tüm beden hareketlerinizi algılayarak konsolu ve oyunları kontrol etmenizi sağlayan Kinect’in yanında Disneyland, Adventures ve PES 2013 oyunları hediyesiyle.

Siz de karne hediyesini paylaşmaya niyetli Türk Telekom’lulardansanız, hem çocuğunuzu hem de bütçenizi sevindirecek bu müthiş fırsatı kaçırmayın.

Türk Telekom XBOX 360 kampanyasıyla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

www.facebook.com/TurkTelekom
https://twitter.com/Turk_Telekom

Bir bumads advertorial içeriğidir.


21 Haziran 2013 Cuma

TREND ALARMI;Tülin Şahinden;Dumanlı Gece Makyajı !!



Yaz aylarıyla birlikte eminim ki dügün törenleri,davetler derken gece dışarı çıktığımızda gece makyajına ihtiyaç duyuyoruz ve bu yüzden tülin şahinden dumanlı gece makyajı !! videoyla sizi başbaşa bırakıyorum sadece 15 dakikada makyajımızı yapıp çıkabiliriz !! Mutlu Haftasonları..

http://www.youtube.com/watch?v=Lglysl6M0_Y


12 Haziran 2013 Çarşamba

TREND ALARMI;En moda-çılgın-farklı dolgu topuklu ayakkabılar !!

Rahatlık ve şıklık sizseniz dolgu topuk akıllıca bir alternatif diye düşünüyorum çünkü kendimde çok kullanıyorum.Hem rahat hem tarz sahibi olamanın yollu dolgu topuktan geçiyor zannımca.Aşşağı inmeniz yeterli :) Bunlar benim seçtiklerim umuyorum sizlere hitap eder..Moda ile kalın.Mutlu Günler..


                                                    
Favorim

BURSA'DA 4 TEMİZ PLAJ !!

Bu haberle karşılaşınca hem sevindim hemde bursa halkı için üzücü denilebilir.Sevindim çünkü bu dört plajdan biri eşkel ve orda berkanın ananesinin yazlığı var sıklıkla gidiyoruz bundan sonra sanırım daha da sık gideceğiz :) Çünkü bursa dışına çıkamadığımızda Deniz'e bursada giriyoruz ve artık eşkel iyi bir alternatif oldu..



Eşkel Sahili..


-Ve Bursa'da 4 Temiz Plaj-

Bursa’nın Mudanya, Gemlik ve Karacabey ile İznik Gölü sahillerinde 22 noktada yapılan ölçümler, bazı bölgelerde kirliliğin kabul edilebilir değerin 2,5 katı olduğunu ortaya koydu.

Ölçümlerde, sadece Karacabey’deki Bayramdere, Yeniköy ve Kurşunlu ile Mudanya’daki Eşkel plajlarının temiz olduğunun tespit edildiği bildirildi.

AA muhabirinin Bursa Sağlık Müdürlüğünden aldığı bilgilere göre, İl Sağlık Müdürlüğü ile İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ekiplerinin, Marmara Denizi’nin güney sahil şeridinde yer alan Karacabey, Mudanya, Gemlik ilçeleriyle İznik Gölü kıyılarında, vatandaşların yaz aylarında rağbet ettiği 22 noktada periyodik olarak yaptığı ölçümlerde, Bursa sahillerinin büyük çoğunluğunun kirlilik sorunu yaşadığı belirlendi.

Ekiplerin ocak-mayıs döneminde ayda bir yaptığı ölçümlerin sonuçları, Gemlik ve Mudanya başta olmak üzere bazı sahillerde normalde 100 mililitrede en fazla 1000 olması gereken koli basili miktarının, normalden birkaç kat fazla olduğunu ortaya çıkardı. Ölçümlerde, Bursalıların özellikle hafta sonları gitmeyi tercih ettikleri Gemlik sahilindeki, Narlı Halk Plajı, Karacaali İzcilik Kampı, Büyükkumla Halk Plajı, Küçükkumla Orman Kampı, Hasanağa İzcilik Kampı ve Gemsaz Halk Plajı’nda, en fazla bin olması gereken koli basili miktarı 2 bin 400 çıkarken, Kumsaz Halk Plajı ve Kurşunlu Köyaltı Halk Plajı’nda bu sayı bin 100 olarak belirlendi.

Mudanya’da Kızılay Kampı, Burgaz Altın Kum Halk Plajı, Kumyaka Özel İdare Kampında 2 bin 400 ölçülen 100 mililitredeki koli basili miktarının, Burgaz Halk Plajı, Zeytinbağı Halk Plajı ve Eğerce Halk Plajı’nda bin 100 olduğu saptandı. Ölçümlerde, sadece Karacabey’deki Bayramdere, Yeniköy ve Kurşunlu ile Mudanya’daki Eşkel plajlarında, koli basili miktarının kabul edilebilir değerlerde olduğu tespit edildi.

(alıntıdır;http://www.kenthaber.com/marmara/bursa/mudanya/Haber/Genel/Normal/bursada-4-temiz-plaj/b238df06-3ca8-45df-8be8-ee0ff8b4fa4b)

EVET LÜTFEN BURAYA BAKINIZ !! FARKLI TASARIMLARLA GÜNDEMDEN SIYRILMAK BEDAVA.

Kucak dolusu sevgiler,gündemden yoğuluktan her birşeyden biraz sıyrılalım istedim ve birkaç farklı tasarımla içimiz açılsın kapanmazsın :) O sebepten sizlere cici cici fotograflar buldum :) Sadece aşşağı inmeniz yeterli :) Buyrunn sayfa sizinlerin efendim ..

Ne denir ki?


9 Haziran 2013 Pazar

ARZUNUN KALEMİNDEN;BURSA GÜNCESİ-PAZAR GEZMELERİ;Gemlik-Narlıca-Küçük Kumla-Armutlu-Fıstıklı Köyü..

Evett bugün daha önce sürekli gece eğlenceleri için gittiğimiz gemlikden sonrasından olan küçük kumla,narlıca,KARACAALİ (Arzu-berkan aşkının alevlendiği sahil kasabası :) ve fıstıklı,kapaklı hatta armutluya kadar güzelce gezdik sonra kendimize sakın sessiz bir koy bulduk ve keyfini çıkardık :) tabi o sakın sessiz koy'u bulana dek ne gezdik ne gezdik :)

Biz berkanımla Karacaali'ye sürekli hatta hergece gidiyorduk diyebilirim 2010'un yazı fakat o günlerden sonra malum 3 yılı ayrı şehirde geçirdiğimizden tekrar gitmeye fırsat bulamamıştık bugün öyle bir geçtik ama yetti diyebilirim eskiler gözüme öyle temiz öyle iyi geldiki bu başka bir postta sizlere ayrıntılı bir şekilde anlatıcam hatta yılan hikayesine dönen arzu&berkan aşkınıda bal tadında yazıcam..

Hava bugün bir açtı bir kapadı bizde öğleden sonra mudanyada çıktık ben kuzenime geldim berkan işlerini halletti sonra dördümüz kuzenim ve eşi düştük yollara :)
Nereye gidelim nereye gidelim :) derken kuzenim fıstıklı diye bir laf atınca gemlik'den bir başladık küçük kumla narlıca karacaali önce bir turladık havadan istifade ederek ve hava biz yola çıkınca fazlasıyla cömertlik yaptı ve güneş yakamızı bir dakika olsun bırakmadı çokta iyi oldu :)

Gemlik-Narlıca..


En son artık yorgun düşüp biraz serinleyerek bu yılın deniz sezonunu biraz geçte olsa açtık kapaklı diye bir kasaba keşfettik bir çok sakin mekan denemesinden sonra :) havlularımızı aldığımız gibi kim tutar bizi berkanımla :) ahuyla salimi unutarak açıldıkda açıldık :) sonra bir sigara güneşlenme molası derken tüm kötü enerjimizi bizden başka kimsenin olmadığı mis gibi doğa cenneti küçük plajımızda keyifle denize bıraktık :)


Armutlu-Fıstıklı Köyü...



Şöyle bir olumsuzlukdan bahsedebilirmiyim üzülerek;berkan telefonumun fazla yanlış desen denemesiyle kendini korumaya almasını 2.kez başarabildi :) bu sebepden fotogaf çekemedim ve kelimenin tam anlamıyla çıldırdırdım diyebilirim :) kendisi foto çekmemden pek hoşlanmadığından bu ona iyi geldi :) bütün gün dalga geçti durdu :) ama kuzenimdeki bu manzarayı daha önce çektiğinden kendisinden sizler için istedim :)

Yani güle oynaya keyifle bir pazar gününü daha bitidik haftaya 'AYVALIK' planımız var umarım bir işim çıkmazda bol fotoğraflı bir postla sizlerle tekrar bir haftasonu güncesinde buluşmak üzere :) Sevgiler..

8 Haziran 2013 Cumartesi

ARZUNUN KALEMİNDE;BURSA GÜNCESİ-BİR HAFTA+FOTOGRAFLAR (2)

Öncelikle,ülkemiz için barış diliyorum..Herkese Merhabalar..

Bildiğiniz gibi artık bursada yaşıyorum ve bunu kategori olarak yazmaktan oldukça zevk alıyorum,fotograflarla beslenince benim için yetiyorda artıyor bile.Zamanın en büyük kanıtı fotoğraflardan fazlası değildir bence..
Buna istinaden :) yazıyorum çiziyorum çekiyorum :)

Evet geçen haftasonu ile başlayalım piknikteydik son derece keyifliydi kuzenimin organizasyonluğu ile tüm aile ve yakınlarla 500 kişilik bir gruptuk 4.kez düzenlendi ve ben bu yıl katılabildim.

Sonrasında berkanınla gemlik keşifi yaptık :) gariptir ki bursalıyız ama gemliğe gitmemiştik,sahiline bayıldım diyebilirim fakat mütiş bir sağnak yağmura tutulduk :) ve çok hoş bir mekan bulduk her gittiğimizde uğrabilcegimiz.''Bizim Ev'' bir gün önce açılışı yapılmış, biz dekorasyonunu sevdik aynı zamanda çok sıcak karşılandık :) Yolunuz düşerse uğramanızı tavsiye ederim mantı yiyebilir ve yanında sarma keşkek ile modern çizgide geleneksel bir sunum ile karşılaştığınızda sizinde bizim gibi memnun olacağınızdan şüphem yok,çaylarımızın yanında ikram edilen kurabiyelerde bir okadar başarılıydı..

Aynı zamanda cumartesi akşamları canlı müzikte var.Yani biz ilk kez mantı yediğimiz mekandan bu kadar memnun olduk..



KİTAP ÖNERİSİ;AŞK KOKAN ÇİÇEKLER / SHERRYL WOODS

AŞK KOKAN ÇİÇEKLER / SHERRYL WOODS


-Kısa bir not gerisi kahvenizle satırlarda..

O duyguların gerçek ve kalıcı olup olmadığını görmek için eve geri dönmeyi beklemekten başka çare yok.”
Bree onu dikkatlice inceledi.. “Bütün bunları aramızda olanlardan ötürü söylüyorsun, değil mi? Aşkın en iyi şartlarda bile kalıcı olduğuna inanmıyorsun.”

AŞK KOKAN ÇİÇEKLER / SHERRYL WOODS

7 Haziran 2013 Cuma

KİTAP ÖNERİSİ;ÇOK YAKINDA,MÜREKKEP İZİ-MELVIN R. STARR.

ÇOK YAKINDA!
MÜREKKEP İZİ / MELVIN R. STARR


Mürekkep İzi bir seriyi baştan çıkarıcı hale getiren her şeye sahip. Gizem, renkli ve ayrıntılı bir tarihi zemin ve Ortaçağ tıbbının ilginç yöntemlerini içeren yaşam şartları. Heyecan verici ve son derece iyi araştırılmış bir ortamda geçen bu masalı mutlaka okumalısınız.”

–The New York Times

3 Haziran 2013 Pazartesi

PAZAR KÖŞESİ;Doyumsuzluk atlatılabilmesi güç bir rahatsızlık !! Kibirse ruhu kaplayan sağlam bir deri !!


Evet insanlar kendilerine bile öyle fazlalar ki ölçüsünü veremeyeceğim kadar..Doyumsuzluk atlatılabilmesi güç bir rahatsızlık.Buna kanaat getirebildim sonunda..Bencillik günümüzün sosyo-popüler tavrı ne yazık ki !! Öyle ilginç örneklerle karşılaşıyorum günlük yaşamda anlatamam sizlere..Birçoguna soğukkanlılıkla bakarken birçoğuna da gülüp geçiyorum  !!

Sorucaksınız bencilliği bu kadar eleştiriyorsunuz peki ya siz hiç bencillik yapmıyor musun diyeceksiniz?evet her canlı bir miktar taşır bu içgüdüyü yalnız ele aldığım konu sen tokken karşındakinin aç yatması sonra paylaşmaktan bile aciz olduğumuz bir küçük tebessüm, bu bile paylaşılamıyorken açlık-toklu mesele mi ? diyeceksiniz !!

Öyle insanlarla var ki pardon kelimesini bile dudaklarında saklayacak kadar cimri !! Kibir nasıl da ruhlarınızı mis gibi ele geçirmiş..
Sınırsız bir bencillik hamuruyla yoğurulmuş o insalardan bahsediyorum evet..
Önümüzde öyle hayatlar yaşanıyor ki aslında duymaya alıştığımızdan normelitesi bizi germiyor !! Sıradan bir konuyla bakış açımızı senkronize etmekten aciz bir durumda, başımızı çevirip yürümek bedava'yı seçiyoruz !! Durup yardım vaadedici gözlerle bir bakış atmak yerine..

Paylaşamamak doyumsuzluk kadar zor bir hastalık !! Bir simit bir parça sohbet,bir yüz tebessüm,bir çift taze yürek en kolaylarını paylaşmaktan bile müzdaribiz,Ne acıdır ki annemle-babamın devri çoktan kapanmış,insalar neyin peşinden koştuklarını bilmeden yürütüyorlar ömür çarklarını..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...