25 Temmuz 2013 Perşembe

2013 ÇANTA MODASI..


Eger sitelerde moda rüzgarları estiriyorsam bilin ki  hemen sonra içimdeki küçük modacı çıkıyor ve yazmaya başlıyorum :) bugün çanta günü diyelim ve yılın trend çantalarına birlikte göz atalım istedim ;Öncelikle çantadan yola çıkarak birkaç kelam etmeden olmaz :)

Çanta bir kadının stilini tamamlayan önemli parçalardan biri ve tabi ki olmazsa olmaz bir ihtiyaç.çanta seçerken kullanışlı olmasının yanında o sezonun trendlerini de dikkate almadan yapamıyoruz.İşte 2013 ilkbahar/yaz sezonun çanta modellerinden biride katlanabilir çantalar,ben bayıldım diyebilirim özelliklede ilk fotograf bana katlanabilir çantaları daha da sevdirdi.Aslında 2012 sonbahar/kış koleksiyonlarından da tanıdık bir çanta modeli,Bu modaya uymak için sadece katlanabilen bir çanta modeline sahip olmanız gerekmiyor.Eger halihazırda uygun bir çantanız varsa,onu bu şekilde katlayarak da elinizde taşıyabilirsiniz.


TREND ALARMI;2013 HOLLYWOOD MODASI..



2013 Hollywood modasını için bol fotograflı bir post yazmayı uzun zamandır planlanlıyordum, Bugün işyerinde fırsat bulup fotografları dolaştım begendiklerimi seçtim hadi bakalım hollywood sizlere hangi işaretleri veriyor ? Sizler kendinizden neler yakalacaksınız buyrun efendim sayfa sizlerin !!







17 Temmuz 2013 Çarşamba

HOLİDAY TİME;Yakından Bozcaada ..

Tatil ? yaz aylarını iple çektiğimiz planlar yaptığımız yılın yenilenme babında tek kaçamağı olsa gerek ?
Bir çok alternatif arasından bozcaadayı ele aldım çünkü,bayram tatilimizi kısmet olursa orda geçirecegiz.
Bende gitmeden önce biraz tanımak ve sizlerle paylaşmak adına hemde tatil konusunda henüz fikri sahibi olmayanlar için okunası bir post olsun diye biraz araştırdım..

Ülkemizin 3.büyük adasıdır.Çanakkale bogazının hemen girişinde bulunmaktadır.Rum ve Türk halklarının sentezine sahip bir nüfusa sahiptir.

Bozadada görülmesi gereken yerlerden başlıcaları; bozcadaa kalesi ve müzesi.Ziyaret etmelisiniz.Ve göztepe'ye uğramalısınız.

Tadılması gerekenler :) ;Gelincik şerbeti,domates reçeli bademli ve çatlayan kurabiye,damla sakızlı Türk kahvesi.

Bozcadada yapılabilecek aktiviteler;
-Çayır plajında windsurf vekitesurf yapma imkanı bulabilirsiniz.
-Ada yolları engebeli olmadığında yürüyüş ve bisiklet turu yapabilirsiniz.
-Egenin sualtı zenginliği açısından önemli noktalarından biridir bozcaada ve derin degildir.

Bozcadanın koyları;
Ayazma plajı,Sulu bahçe koyu,Habbele plajı,Akvaryum koyu,Beylik koyu,Tuzburnu koyu,Çayır koyu,Poyraz koyu,Tekirbahçe koyu,Tekir koyu..

Bozacada'ya ne zaman gidilmelidir?
-Yerel lezzetler festivali;Haziran ayının ilk haftasonu
-Yelken yarışları;Temmuz ayının ikinci haftasonu
-Ayazma panayırı;26 temmuz
-Ozanın günü;Agustos ayının ilk haftasonu
-Yunatçılar yıldönümü kutlması;Agustosortası
-Bogaz bozumu festivali;Eylül ayının ilk haftasonu

Fotograf Galerisi;Umarım kendi fotograflarımlada bir post yazmak üzere sevgiler..








BURSA GÜNCESİ;Yaz gezmeleri derlemesi (1)


Uzun zamandır bursa güncesini fazlasıyla ihmal ettiğimin farkında olmama ragmen bir türlü fırsat bulamadım yazmaya bu akşamın azizliğiyle artık sevgili blogger kumanda paneliyle buluştuk :)
Mudanyaya sürekli gidiyoruz fakat aydan abla sayesinde gözümüzün önündeki birçok mekandan habersizmişiz :) Cumartesi akşamı salih abi aydan abla aydan ablanın kız kardeşi aslı ve bizim yadigar arkadaşımız korayla birlikte deniz fenerinde hoş sohbet eşiliğinde sahur vaktine kadar çay-kahve keyfi yaptık,denize sıfır oluşu ve serin deniz havasıyla bundan sonra sıklılıkla çay içmek için yıldıztepeye çıkmak yerine artık dibimizdeki bu sıcak mekanın ugrak noktamız olacagından süphemiz yok :)




DIY;Ojelerimin azizliğine uğrayan zavallı salyangoz kabukları artık dekoratif aksesuar oluverdiler !!


Topladığımız salyangoz kabukları için napsak napsak derlerken kuzenlerimin yaratıcı fikirleriyle benim rengarenk ojelerim birleşince bu şirin görüntüye sahne oldu :) Ojelerimin azizliğine ugrayan zavallı salyangoz kabukları artık dekoratif aksesuar parçalarına dönüşüverdiler ve biz bu çalışmayı severek yaptık denemek isterseniz sevimli sonuçlarla karşılaşıcagınızdan süphem yok :)
                                                               
                                                                   Yaratıcılık Zihninizde
                                                                           Sevgiler..



13 Temmuz 2013 Cumartesi

DIY;Plastik Pet Şişeden Saksı Yapalım..

Gördüğümde evet bundan uzun zamandır yazmaya fırsat bulamadığım kendin yap postu çıkar gözüyle baktım :) Ve size getirdim..
Ben sevdim kendinizin sahibesi oldugunuz şirin bir saksı isterseniz hem oldukça masrafsız ve basit
hemde fena gözükmüyor oyle degil mi ?

Mutlu Günler-Sevgiler..

5 Temmuz 2013 Cuma

TREND ALARMI;Şort Kombinleri..

Yazın gelmesiyle birlikte şort sezonu açılmış bulunmaktadır,fakat ben heniz şortumu giyip dışarı çıkamadım malesef ama şort gömlek kombinlerine bakarken hoş parçalarla karşılaşınca bundan mis gibi bir post çıkar dedim ve yazmaya koyuldum eğer sizde yaz aylarında sıklıkla şort tercih ediyorsanız bunlara bir göz gezdirmelisiniz derim.
Mutlu Günler Sevgiler..




TEMMUZ GÜNCESİ;Yaz içecekleri-Kendi içecegimizi kendimiz yapalım..

Yaz aylarıyla birlikte nerde ne yesek? ne içsek?sağlıklı beslenme? derken aslında bir çok soru işaretiyle karşılaşıyoruz bende rengarenk yaz meyveleriyle sizlere kendi içecegimiz kendimiz yapalım diyorum ve başlıyorum temmuzun en sıcak en yogun postlarından biri olan temmuz güncesine :)



Kendi tariflerimden bahsetmek gerekirse süt sevenler ve sevmeyenler olarak ayırmak istiyorum çünkü ben yaptıgım çogu yaz içeceklerinde soguk süt kullanıyorum eger yok ben süt istemiyorum diyosanız,tabiki alternatif bol fakat ben sütle yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum öncelikle meyveleri meyve sıkacagına altıyoruz muz kivi çilek tercih sizin elbette ve soguk süt ile buluşunca bir iki buzuda eklersek bundan daha iyisini bilmiyorum insan kendi yaptıgı herseyden başka tad alırmış ya ondan zannnımca..

KİTAP ÖNERİSİ-YENİ ARKADAŞIM;Brenda Joyce-Bir Avuç Aşk..

Bu sıralar yine kitaplara sarmış durumdayım okulun bitmesiyle beynimden birçok konu sıyrılıp gitti,e haliyle rahatlamışken okumaya zaman ayırmaya kaldığım yerden devam etmeye karar verdim ve bu sürükleyici deli bir aşk hikayesiyle buluştum tabiki sizlerle paylaşmak istedim buyrun kitap özeti;


GÜNÜN PARÇASI;Hande Yeneler-Bela..

Bilmem nedendir bu parçayı günün parçası ilan etmek geldi içimden hepinize iyi dinlemeler :)
Mutlu günler..

http://www.youtube.com/watch?v=NyGkQAbzq3o

1 Temmuz 2013 Pazartesi

TEKİRDAG GÜNCESİ;Biz kavuştuk tekirdag mutlandı hayatımız tatladın !!

Herkese kucak dolusu merhabalar blogumu son günlerde fazlasıyla boşvermiş bir durumdayım, tatil için ailemin yanındaydım ve herşeyi unuttum desem yeridir :)
Ailemden sonra tekirdağı bana tek kılan dostlarım elbette onlarla eskisi gibi biraraya gelmek özlenilesi..
Yani gezmeler,düğünler,misafirler derken 10 günü devirdik ve 1 temmuz bugün itibariyle bursadayım artık,birkaç gün sonra çalışma sürecim başlayacak ilgilenemem diye fırsat bulmuşken yazmaya koyuldum,şimdi isterseniz tekirdag güncesi için sizleri fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum :)

Ve burdan melek kalpli şulem başta olmak üzere hızlı kardeşim aysunuma,kundak arkadaşım şırdaşım burcum'a sevgiler..Onlar bitaneler..





Bernamızın kına gecesinde şişen ayaklarımızla şulemle oturma modundayız.Aynı zamanda Berna-Olcay çiftine sonsuza kadar mutluluklar bir yastıkta kocayın :)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...