1 Ağustos 2013 Perşembe

BURSADA AŞK BAŞKADIR.Arzu&Berkan Hikayesi-Kim bilirdi ki 3 yılı devirip 4.yılı 4 gözle karlışayacağımızı ?


Fotoğraf


Evettt uzunnnn zamandır yazmak istediğim ama bir türlü uygun pozisyon bulamadığım berkan-arzu hikayesi için en makul gün bugün diye düşündüm evet çünkü yıl dönümleri önemlidir iki deli aşık için ..

Berkan hayatıma karambole giren birdaha çıkmak gibi bir niyeti olmayan deli-sinirli yeri geldiğinde çılgın-suskun yeri geldiğinde ise anti-romantiklikte sınır tanımayan :) arabayı çekip seviyorum uleenn diye basbasbagırıp sonrada hiçbişey olmamış gibi efendice yolunu giden,beklenmeyen anlarda beklenmeyen müziplikler yapan, kahkalarına ölünesi derecede bayıldığım gözümde büyüsbüyük bir adam
Ve ben onca kötü anlarda dahi tebessüm edebilen berkan muhafazakarı arzucuk

Daha binlerce tasvire maruz bırakabilecegim kadar kutsal bir aşk bizimkisi  şöyle ki;3 yıl ayrı şehirlerde yaşamanın acı tadını  almış 3 yıl boyunca aynı gökyüzünü paylaşmanın yeterli olabileceğiyle avunan iki yürek..
Aslında birbirimizi tanımayarak bunca yükü üstlenmenın altındaki bariz saçma sebebi aradık durduk uzunca zaman ayrı ayrı,zihinlerimizi bolca kurcaladık,ve birgün baktık ki bu yüce allahın ikimize armaganından başka birşey değil..Öyle büyük bir tesadüfün mimarıyız ki ben bile hala geriye döndüğümde şaşkınlıkla bakıyorum..
Bunu benim ağzımdan dinleme fırsatınız olsaydı birlikte saatleri devirip uzun bir yolculuğa çıkabilirdik

Bir şeyi çok isteyince olmayacağından falan behsediliyor ya o hikayeden ibaret BİZ çok istedik tabi bu karşılıklı olmalı.Bunun önünde bir güç yok ! aşk büyük bir silah..

Ve aşk para ile satın alabileceginiz veya yolda bulabileceginiz kadar kolay ve ucuzda degil.Elinizde eger böyle bir mücevher varsa kaybetmeyin derim,çünkü insan ömrü boyunca bir tende hakikat mutluluğa erişir..

Ben o cevheri avare çağlarımın ilk demlerinde buldum ve sıkı sıkı tutttum vazgeçmek kaybetmektir..Temiz bir hırsla aşılamayacak bir şey tanımıyorum..

Sizde kitabı hangi sayfada bıraktıysanız kaldığınız yerden devam edebilirsiniz yoksa büyük pişmalıklarla ve o çirkin ukte yaşam boyu yakanızla yapışık yaşayabilir,koşmadım demek yerine düştüm demek daha acısız!!

Zannımca bütün aşkların temel felsefesi bu olsa gerek fakat ben yaşanmışlıklarla harmanlıyorum cümleleri..
Bize gelince evet artık kmlere karşı açtığımız uzun savaşı 9 ay önce kadar galibiyetle sonuçlandırdık ve yarı bir durumla kavuştuk sayılır en azından uluorta birbirimizi görme fırsatına sahibiz..İdeallerimizin peşinde tatlı yorgunluklarımız var elbette benim bir yıl daha okulum onun askerliği derken sonrasında yollarımızın aynı eve çıkması dileğiyle diyelim

Tuttuğunu koparan kopardığını aşka banan ben bulunduğum yerde adını bilmediğim kadar eşi benzeri olmayan bir mutluluk yaşıyorum.

Hep söylerim bursada aşk başkadır..

Umuyorum yıllar bizden aldıklarını birgün kurdugumuz evimizde huzurla süslenmiş bir ömür olarak sunar.

Son olarak sevgili yol arkadaşım; en zor günlerde dimdik yanımda olduğun için,saat mevsim şehir tanımadan çıkıp çıkıp yanıma kaçtığın için,beni herşeyden herkesten koruduğun sakladığın için beni evrendeki canlı cansız herşeyden kıskandığın için,gözlerime babam kadar narin baktığın ve tek sözümle herşeyi önüme serdiğin için,benim olduğun için yaşam olduğun için daha saymakla bitmeyen bir dünya şey için  teşekkür ederim  yıl dönümümüz kutlu olsun bir ömür bir gönlünde inşallah paşam..TEKSİN,BİRSİN..


                                                          Aşkla kalın efendim
                                                                 Sevgiler..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Allah devamına erdirsin diye temennide bulurken bir mukabele demeni ümit eder, blogunu detaylıca incelediğimi bilmeni isterim :)

Seni de naçizane bloguma davete ederim.

http://hepimizegerek.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Amin.Öncelikle teşekkür ediyorum, bloguma zaman ayırman benimde nacizane blogunuza ugramama vesile oldu bu durumda :) tabiki de gelmez myim :) Tekrar hoşgeldin esracım..Herzaman beklerim

Necla Şölen dedi ki...

Merhaba ben geldim. Eşinizle uzun mutlu bir beraberlikler diliyorum. Yalova'dan sevgilerle....

Unknown dedi ki...

Hoşgeldin sevgili necla teşekkür ediyorum öncelikle kendisi henüz eşim değil fakat önümüzdeki yıllar umuyorum bize bunu sunar :) Bursa'dan sevgiler..

Unknown dedi ki...

cok yakisiyorsunuz.ALLAH mutlu etsin hep.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...