17 Mayıs 2013 Cuma

BU KIZ KİMDİR?

-Arzu kimdir ? diyenleriniz için uzunca :) ,

-Lügatımda yazmak sihirden farksız !! abartma canım dediğinizi duyar gibiyim :) lakin bu böyle ölçüsüz tarifsiz hissettiren bir iş !! Size ait kelime inşaalarınız !! sahibesi sizsiniz evet en büyük hazine diyebilirim !! evet evet bu benim için sihirden farksız..

-Ve arzu;
Blog yazmaya çok geç kaldığını düşündüğü için seri bir şekilde bu konuyu hızlandıran derslerden okuldan fırsat buldukça en sık uğrak noktası bloğu olan,fazla sosyal :) ,güleryüzlü,kendine değerle başlayıp kişilere ve fikre saygıyla dünyanın samimiyetine bir ölçüde fayda sağlayacağına inanan,gözler aracılığıyla köprü meselesinde usta,alçakgönüllü olduğu gibi bir o kadar daha alçak gönüllü :)
Yeri geldiğinde korkunç sakin yeri geldiğinde ise kendiyle birlikte düşüncelerini muhalefet kılmakta üzerine tanımayan,aynı zamanda iyi bir dinleyici olduğu kadar iyi bir konuşmacı olduğuna inan :) bol paylaşımcı,''yeni bişeyler ögrenmenin sınırsızlığını'' okutulmuş iyi bir reklamcılık öğrencisi,işine aşık top represante,referanslara diplomadan daha fazla önem veren,konfreranslara,sempozyumlara,koşa koşa giden :) siyaset meydanı seyretmekten olağanüstü zevk alan :) yaşlılarla sohbeti hiç bir şeye değişmeyen,seyahat arkadaş listesi uzadıkça uzayan,salaş yaşamayı görev edinmişçesine plansız yaşayan ve bu durumdan hoşnut olan :) Her tanıdığı kişiyle farklı yerden bakmanın tadını almış,bu yüzden binlerce yaşam penceresine sahip;dağınık fikirleriyle mutlu,sağlam bir genç kalem adayı :)

                       


                                      Evime satırlarıma hoşgeldiniz keyifli zaman dilimleri..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bal tadında biridir.

Adsız dedi ki...

Bal tadında biridir.

Sefa Gedik dedi ki...

Blogunuzu takip ediyorum, aynı inceliği sizlerden de beklerim teşekkür ederim iyi bloglamalar :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...