22 Şubat 2013 Cuma

Spor hayata tutunmanın bir dalıdır..

Spor diyip geçmeyin sizlerle azim sonucunda kazanılan bir zafer örnegini paylaşıcam;yalnız inanın ki çok etkilendim ve bir kez daha sporun hayatımızdaki önemini hatırlattı,
Aslında her birimizin kilolarıyla arasında küçükte olsa problemleri vardır öyle degil mi? olmasa bile fromumuzu korumak için bir sürü diyet liseteleriyle haşırneşir oluyoruz halbuki farkında degiliz ki spor en iyi dost bu konuda,uzun zamandır benimde az çok bu konuda sıkıntılarım var ve ben yemek porsiyonlarımdan kısarken aslında mutsuz olduğumun fazlasıyla farkındayım.
Kısa mesafeler için taksi uzun mesafeler için özel araç derken hareketsizligim beni rahatsız etmeye
başladı kısa zaman önce spor yapmaya karar verdim ve az-çok başladım bunun keyfini kendimle paylaşıyor olmak tanımsız bir huzur.
Bunu düzenli hale getirmek için tatilim bittikten sonra yalovaya döndügümde spor salonunda devam ettirmeye karar vermişken;İngiltere'nin ünlü spikerlerinden biri olan Claire Nasir doğum sonrası aldığı kiloları 5 hafta boyunca parkta spor yaparak verdiğini duyunca gerçekten etkilendim;kişi istedikten sonra herşeyi başarabilir,bunun çok iyi örnegi bu kadın..
5 hafta'nın sonunda15 kilo vermiş ve bunu eşiyle birlikte yapmış olması benim çok hoşuma gitti..





Ve 5 haftanın sonunda..

 Spor hayata tutunmanın bir dalıdır.Herkese ;İyi haftasonları ..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Çok hızlı değişim yaşamış. Uyguladığı programı da araştırıp yayınlarsan iyi olur. Biliyorsun; gerekli :)) Baskül yalan söylemez :))

Unknown dedi ki...

aynen öyle selahattin abi ya :) bunu degerlendiricem :)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Teşekkürler Arzu hanım. Faydalı ve güzel bir çalışma olmuş. Türk kadınının en büyük problemlerinden birine değinmişsiniz. Devamını bekliyoruz. Selamlar...

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim..tabikide en kısa zamanda güncel herkese hitap edebilecek konulara daha fazla agırlık vericem..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...