14 Mart 2013 Perşembe

Ayda 5 Kilo Verebilirsiniz.


Havaların yavaş yavaş ısınmaya başladığı şu günlerde özellikle bayanların aklına takılan en çetrefilli soru, `Acaba ne yapsam da zayıflasam?` oluyor. Uzmanlara göre kadınların aklına takılan bu sorunun cevabı çok basit: Bitki çayları. Yeşil çay, biberiye, kekik, mate ve funda yaprağı karışımıyla ayda ortalama beş kilo verebilirsiniz.

Ben yaklaşık bir hafta önce kullanmaya başladım sinidirimimi olumlu etkilediğini görebiliyorum ilerleyen günlerde sonuçları sizlerle paylaşıcam herkese tavsiye ediyorum,hiçbir yan etkisi olmadığı gibi oldukça sağlıklı bir çay, denebilirsiniz.İsterseniz mate çayı nedir?,faydaları ve kullanımdan biraz bahsedelim;

Mate Nedir? Mate, Güney Amerika’da yetişen “Ilex Paraguayensis” isimli bitkinin yeşil yapraklarıdır. İlk kullanıcıları Güney Amerika yerlileri olup, sonraları Cizvit rahipleri tarafından düzenli olarak üretilmiş ve uyarıcı etkisinedeni ile çay ve kahve yerine tüketilen günlük bir içecek olarak kullanılagelmiştir Asırlardır Güney Amerika yerlileri tarafından güç ve şifa kaynağı olarak tüketilen Mate çayı, bu özellikleri ile kıtanın milli içeceği. Mate Çayı, en çok Paraguay’da yetişen tropikal bir bitkiden (Ilex paraguayensis) elde edildiği için Paraguay Çayı olarak da biliniyor. 

Mate Çayı tüm dünyada obezite tedavisinde kullanılmaktadır. Vücutta yağ emilimini engelliyor, yağların hızlı yakılmasını sağlıyor ve vücuttan su atılımını kolaylaştırmaktadır. Aynı zamanda kafein benzeri özelliklere sahip fakat kafeinin kötü etkisine sahip değildir. Her yaştan grubu tarafından kullanılabilir. Metabolizması yavaş işleyen kişiler için son derece sağlıklı bir içecektir. Tam etki için günde üç fincan tüketilmelidir.


Nasıl kullanılır diyosanız?; Bir litre kaynamış suya birer çay kaşığı mate, yeşil çay, funda, biberiye ve kekik yaprağı atılıyor,ama siz aktardan alırken beşi biryerde alırsanız kullanım açısından daha rahat,on dakika demlenmesini bekleyin ve süzülerek için.

ENDER SARAÇ'ın mate çayıyla ilgili yorumu beni oldukça tatmin etti,

-Doğal yollardan kilo vermek, insan sağlığı için büyük önem taşıyor. Bitki çayı diyetiyle ayda beş kilo vermek mümkün. Ancak günde iki ya da üç bardaktan fazla içilmemeli.Ender Şaraç.

Eger kullanırsanız umarım olumlu sonuçlar alırsınız,Sağlıklı günler..


Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...