22 Mart 2013 Cuma

BU KOMBİN TAM BENLİK DİYENLERE;

Bulduğunuzu giyinir misiniz yoksa saatlerce deneyip durur musunuz ayna karşılarında? Eğer ikinci kategoriye giriyorsanız giyim tarzınız konusunda şüpheleriniz var ya da tam olarak bir stil oturtamamışsınız demektir. Ah ne zordur bu haller... Bende sizler için fikir olması açısından,bu yılın önde gelen renklerini,aksesuarlarını herşeyi burda toparlamaya çalıştım ! Umarım sizlerede hitap eder,her çizgiden tarz bulabileceginiz kombinler aşşağıda :)


GELECEKTE ALIŞVERİŞ :) Yandaki video'ya bayıldım gelecekte böyle alışveriş yaptığımız günleri görürmüyüz bilmiyorum ama benim hoşuma gitti sizlerlede paylaşmak istedim konumuza uygun iken :)


Ben soft renklerden yanayım -Nil yeşili- hastasıyım aşşağıda rengi barındıran bir kombin var çok hoş,eger renklerle aram iyi diyenlerdensiniz,bende çogu zaman renklenmek istiyorum yalnızca istemekle kalıyor sonuç olarak tabi ama :),mat , parlak olmayan yanı soluk ama tüm renkleri kullanarak cesaretinizi çevrenize kanıtlayabilirsiniz :) Mesela ilk kombindeki ceket renkli fakat gözalan bir renk degil bunun gibi ..Sevgili erkekler :) ; kadınlara yönelik diye düşünmeyin,sizlerde kız kardeşiniz,eşiniz,sevgiliniz için fikir edinebilirsiniz,malum kadınlara verilebilecek en güzel hediyeler giyisilerdir,Bendeki ceket hastalığı aldı başını gidiyor,aşşağıdaki kırmızı çekete bayıldım özelllikle salaşsa tam benlik :) İlk kombin yazımla sizler, başbaşa bırakıyorum :)

Herzaman dediğim gibi sayfa sizlerin :) ;

FAVORİ 1 :)




FAVORİ 2 :)




FAVORİ 3 :)










FAVORİ SON :)



Rengarenk Bir Gün Sizin Olsun :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...