8 Nisan 2013 Pazartesi

2013 YAZ MODASI..Bu yaz yine rengarenk !!

2013 yaz modasında cıvıl cıvıl bir renkler bizi bekliyor. Yazın sıcak günlerine yakışan, rengarenk, dinamik ve kışkırtıcı bir trend var bu sene. Güzelliği ve dekolteyi ön plana çıkarmanın yanı sıra, enerji dolu renkleriyle günümüze neşe katacak olan bu senenin modası hayat dolu. Parlak sarı, turuncu, saks mavi, petrol mavisi ve kırmızı renkteki parçalar ilk tercihler arasında. Hint desenleri ile birleşen çiçekli hafif rahat tişört ve akşam gezintileri için kazaklar, yıkanmış skinny Jeanlar, yüksek belli etekler şortlu etekli tulumlar, çizgili kıyafetler, metalik renkli kemerler ile koleksiyon tamamlanıyor. Geçen senenin de izlerini taşıyan bazı öneriler var. Topuklu ayakkabı üzerine dar Jean ve bol tişörtler hem rahat hem de şık görünmenin basit yolları. Ayrıca çiçek desenler, kemerli ayakkabılar, şalvarlar, İspanyol paça pantolonlar, ince kumaş kısa pantolonlar(bilekte) bu sene yazına damgasını vuracak.
Karizmatik ve tarz sahibi erkekler için ise 2013 İlkbahar Yaz koleksiyonunda Afrika tarzında gömlekler, Hawaii şortlar, havacı ceketler, polo tişörtler 2013 yaz sezonu koleksiyonun dikkat çeken parçalarını oluşturuyor. 2013 yaz modasında saçlar sizi daha genç gösterecek şekilde dağınık modelde olacak. Aksesuarlara gelince çantalar büyük, saatler renkli, takılar zarif. 2013 yaz makyajı gözlerde daha çok kendini hissettirecek ve en çok gözlerinizde zaman harcayacaksınız. Derin bakışlara sahip ben buradayım diyen göz makyajları sizi en çok ön plana çıkaracak olan hamleniz olacak.
Kıyafetinize uygun her renk oje kullanabilir ve rujunuzu çilek kırmızısı yapabilirsiniz. Rahat ve her an bir partiye katılacakmışsınız gibi duruşunuz sizi dinamik ve sıcak gösterecektir. Ayrıca yaz makyajında çok aşırıya kaçmamanız sizin daha doğal görünmenizi sağlayacaktır. Takılarda ise iri küpeler, kocaman bilezikler, iri kolyeler, saç bantları da bu senenin yaz modasında kendini gösterecek. 2013 İlkbahar Yaz sezonu için ünlü markaların hazırladığı ayakkabı modelleri trendi yakından takip eden bayanlar için görücüye çıktı. 2013 yaz sezonu modasında dolgu topuk sandaletler yine çok moda. Yaz ayları için tasarlanan bot ve çizmeler de bu sene trendleri arasında. Özellikle etek ve elbiselerle kullanılabilecek olan bot ve çizmeler yaza damgasını vuracak.
Fotograflara bir göz atalım;


















MODA İLE KALIN :)

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...