9 Nisan 2013 Salı

EVET 8 RAKAMININ GİZİ !!


Yıllarca bilmediklerimiz tesadüflerle birgün karşımıza çıkıyor.Bunun en güzel örneğinden bahsetmek istiyorum,bu akşam nermine fal bakarken 8 ler gözümüze gözümüze battı :) her falında çıkan 8 leri ve hayatındaki 8 tesadüfleri sayesinde bu blog konumuz doğdu :) .Kendisi;8 aylıkken dünyaya gelmiş,8 aylıkken yürümeye başlamış 8.ayda büyük bir kaza geçirmiş 8.günülerde ve 8.saatlerde inanılmaz olaylarla karşılamış bunu benimle paylaştığında oldukça ilginç gelmişti ve bu fal üzerine araştırmaya koyulduk derken faldaki anlamından çok numerolojiye göre anlamı dikkatimizi çekti.
Numeroloji biliminden kısaca bahsetmek gerekirse;Numeroloji;Evrende bulunan herşeyin bir sebebinin olduğunu ve bunu ortaya koymak için çeşitli sayı değerleri ile numaralandırılan sistem numeroloji olarak değerlendirilir.Bir sonraki blog yazımda uzunca numeroloji biliminden bahsedicem şimdi numerolojiye göre 8 rakamının sırrı;

Doğum sayısı olarak 8, iş demektir. Bu geniş ticarî ve endüstriyel gelişim çağında çok ilerilere gidebilen kararlı müteahhitlerin sembolüdür. Plânları uygulamaya koyup tamamlayan ve daha sonra da daha büyük şeylere yönelen kişileri sembolize eder.
Bu titreşim, talep eden ve başka insanlardan maksimum verim elde eden güçlü ve etkili bir karaktere sahip bir insanı temsil eder. İtirazlar onları durdurmaz, aksine daha fazla gayret göstermelerine sebep olur.
Bu doğum sayısına sahip insanlar, büyük askerî ve siyasî kariyere sahip olurlar, çünki iş alanında olduğu gibi bu alanda da ihtiyaç duyulan seçkin bir yetenek onlarda vardır.
Bu titreşimdeki insanlar sosyal yaşamlarındaki dostluklarını zenginlik ve başarı üzerine kurar ve bu, o insanlar için standart hâldedir. Bir şey ne kadar pahalı olursa, hayranlıkları da o kadar çok fazla olur.
Servet ve güç arayışları sırasında, rakiplerine ve kendilerine bağlı olan kişilere karşı acımasız olabilirler. Ancak, diğer yandan da kendileriyle birlikte birçok insanı yanlarına götürürler. Bu yüzden sekiz rakamındaki bir insanın iyi tarafına yapışmak çok akıllı bir davranıştır, eğer bulabilirseniz!




Maddî kazanç demektir. Çift kare ile ifade edildiği gibi, bir işi bitirmek için gereken dayanıklılık anlamına gelir, ikiye bölündüğünde, parçalar birbirine eşittir (4 ve 4). Yeniden ikiye bölündüğünde, parçaları yine eşittir (2,2,2, 2) ve bu da dört misli bir dengeyi gösterir.İsim sayısı olarak 8, başarı anlamına gelir. Büyüme ve faaliyet demektir. İnsanlar, ismi bu güçlü titreşime ayarlanmış bir kişiden, şuuraltı olarak büyük sonuçlar beklerler.
Bu isim sayısına sahip insanlar sürekli olarak daha büyük işler kurarlar, ama hep iyi malzemelerle. Bir hedefe ulaştıkları zaman, hemen başka bir hedefe devam ederler, çünkü rahatlama onlar için işlerde gevşeklik demektir. Sık sık eski ya da ihmal edilmiş yatırımları ele alıp onları kullanışlı hâle getirirler ve onlardan kazanç sağlarlar, ancak öncelikle öyle bir imkânın orada var olduğuna emin olmaları gerekir.
Küçük kıskançlıklar, boşa harcanmış çabalar ve büyük fırsatlar varken küçük şeylerle meşgul olmak bu rakamın eksiklikleridir. Eğer 8 rakamına sahipseniz büyük düşünün, büyük hareket edin. Bu sayede büyük olursunuz.
                                                 BOL 8-Lİ TESADÜFLER :)
                                                                

Hiç yorum yok:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...