17 Nisan 2013 Çarşamba

UYURKEN İNGİLİZCE ÖĞRENİN..HARVARD ÜNV ÖNERİYOR..





















Bu durum uzun zamandır facebook'da reklamlar kısmında fazlasıyla ilgimi çekiyor,bende araştırdım insan beyni uyurken %5 daha açık oluyormuş ve Harvard Üniversitesi de öneriyor.

İçerisinde 16 ders 16 günde ingilizceyi daha iyi anlayıp kulak aşinalığıyla ilerleme kaydedeceğimizi iddia ediyor.3.17 kelimeyi(sıfar,zarf,fiil) ezerberlemeden ögrenmeyi sağlayan yüzyılın icadı olarak anılan bu ürün benin olmalı en azından denemeliyim dedim ve sanırım sipariş vericem artık çünkü merak ediyorum bildiğimiz gibi ingilizce artık günümüzde bir referanstan çok şart haline geldi.

Kutunun içinde bir mp3 player kulaklık ve kitapçık varmış. Gece uyumadan önce kulağımıza takıp uyumamız gerekiyormuş ki sabah uyandığımızda farkı görebilin (: Kulağa müthiş geliyor, öyle değil mi ?

Ve Harvard Üniveristesi bilinaçtı yöntemi ile ingilizce ögrenmeminin normal yollardan daha etkili olduğunu kanıtladı.Bir bebeğin dil öğrenmesi kadar kolay bir şekilde ingilizde ögrenmek istemez misiniz? sloganıyla herkesin merak ettiği bu set çokta ulaşılmıycak bir durumda değil;en kötüsü 79.99 tl  çöpe gidicek denemeye değer,ee daha ne duruyoruz ki denemekle kaybedilecek bişey yok..


                                                          -MUTLU GÜNLER-

6 yorum:

Unknown dedi ki...

kullandıktan sonra tecrübelerini bizede aktarırsan çok seviniriz :)

Unknown dedi ki...

tabiki de memnuniyetle (:

Adsız dedi ki...

bu seti uzun süredir dinliyorum gayet başarılı sonuçlar aldım. Almak isteyen varsa tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

Cok harika birsey bi gazetede okumustum FBI ajanlari bu yontem ile 1 ayda dil ogreniyorlarmis adamlar bu yontemi yillar once bulmus herkese oneririm

Unknown dedi ki...

öncelikle adsız kullanıcı(1) kesinlikle kim ne derse desin bu seti kullanıcam denemekten zarar gelmez zannımca :)
Adsız kullanıcı(2) gerçekten oldukça kulaga hoş geliyor yorumumuz :)

Adsız dedi ki...

denediniz mi? internette bahsi gecen sitenin dolandırıcı olduguna dairhaberler okudum. siz fayda gördünüz mü merak ettim

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...